Overzicht van de trainingen van het seizoen 2015/2016

Geplaatst door Ronald Vermeulen (secretaris) op 27-07-2016
Ouder nieuws »

Het afgelopen seizoen zijn we gestart op ons gerenoveerd trainingsveld, niet een keer hebben we de training moeten aflasten i.v.m. de conditie van het veld dus de renovatie heeft een positief resultaat gehad.

 

Dit seizoen hebben we op de donderdag 41 keer getraind en op de dinsdag 40. Op de donderdag waren er gemiddeld 17 personen aanwezig, dit jaar waren er 38 leden die op de donderdag de training bezochten. We misten dit jaar wel wat leden die om een of andere reden niet meer aanwezig konden zijn zoals Ben Bras, Cor van Tol, Geert van Kuijlenborg en Kees de Haas.

Op de dinsdag waren gemiddeld 6 aanwezig en er waren 12 leden die wel eens op dinsdag een training bezochten. Jammer dat er niet meer interesse is op de dinsdag.

 

De meeste trainingen op de donderdag zijn door Rob Wielenga het vaakst bezocht. Hij was 37 keer aanwezig, Jan en Gerard 36 en Henk 35.

De trainers hebben de afspraak gemaakt dat zij niet meer met de telling meedoen (anders was Kees de meeste keer aanwezig geweest)

 

Ook dit jaar was de laatste training weer eens anders als normaal, nu eens iets heel anders Ernstjan had een yoga trainster uitgenodigd. De meeste deelnemers aan die training waren verbaast dat ze zoveel spieren kunnen gebruiken (niet die Lucas bedoelde) en konden trainen. Na afloop ook geen spierpijn.

 

De trainers stellen ieder jaar een beker beschikbaar voor de SUPER REF een combinatie klassement voor het aantal trainingen en goed beantwoorde spelregel vragen.

Dit jaar ging de beker naar Henk Ravensbergen met 75 punten (35 trainingen en 40 spelregel

vragen). Als tweede Henry van Belkum 71 punten, derde Gerard Vermeulen met 70 punten.

 

Dit jaar zijn de trainingen op de donderdag  14 keer door Kees, 10 keer Ernstjan, 10 keer Piet, 5 keer Remco, 1 keer door Wim Schreuder en een gast trainster gegeven.

Op de dinsdag door Piet en Kees.

 

Groet Piet

 

Laatst vernieuwd: 27-07-2016 om 22:31:55

Terug